• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Титульний партнер
  • Офіційний водний партнер

Новини

22.02.2018

Run Ukraine розпочинає співпрацю з брендом спортивного екіпірування Under Armour

Компанія Run Ukraine та виробник спортивного взуття та одягу компанія Under Armour підписали контракт про співпрацю. Легендарний американський бренд отримав статус офіційного спортивного партнера шести бігових заходів сезону 2018 року:
– 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon;
– 3rd Interpipe Dnipro Half Marathon;
– 3rd Grand Prix Lviv Half Marathon;
– 3rd Odesa Half Marathon;
– 9th Wizz Air Kyiv City Marathon;
– 2nd Zaporizhstal Half Marathon.

А це означає, що офіційними біговими футболками цих заходів стануть саме футболки від відомого американського бренду спортивного екіпірування та аксесуарів. Особливістю продукції Under Armour є її високотехнологічність та інноваційність, продукція Under Armour створена атлетами для атлетів, отже, кожен учасник вийшовши на старт заходу в офіційній футболці отримає можливість відчути задоволення від спортивного одягу нової генерації.

Підписання контракту з Under Armour – це важлива подія для Run Ukraine з кількох причин. По-перше, ми підписуємо контракт на всі основні старти бігової ліги Run Ukraine Runing League 2018, що дає змогу сьогодні говорити про лігу як про єдиний продукт. По-друге, бренд з американським характером починає свою історію в Україні з освоєння бігового ринку. Нашими подіями ми максимально передамо цінності бренду, покажемо його технологічність та інноваційні підходи. Я вірю, що завдяки цій співпраці
ми досягнемо взаємних результатів, і це тільки початок. #WeWillRun“- говорить генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

В рамках угоди професійне та сучасне екіпірування Under Armour отримає i команда пейсмейкерів  Run Ukraine у сезоні 2018 року, а також організаційний комітет змагань.

Ми дуже раді тому, що бренд Under Armour в особі компанії MD Fashion, співпрацюватиме з Run Ukraine в рамках Run Ukraine Runing League 2018. Для нас це чудова можливість показати широкому загалу новий для України високотехнологічний американський бренд – зазначив Павло Колесник, Маркетинг менеджер Under Armour в Україні – Ця співпраця надає можливості у представленні технологічного екіпірування та продуктів Under Armour активно зростаючій біговій спільноті, професіоналам і аматорам спорту. Це дозволить компанії реалізовувати свою високу місію – надихати
спортсменів усього світу на досягнення вищих результатів”.

Довідка:
Under Armour – американський спортивний одяг нової генерації, який завоював любов серед спортсменів та знаменитостей всього світу. Головною особливістю екіпірування від Under Armour є  його технологічність та дизайн. Різноманітні лінійки продуктів бренду допомагають спортсменам виглядати та відчувати себе якнайкраще, що безперечно допомагає у досягненні кращих результатів під час тренувань та виступів. Крім того, компанія постійно розробляє інноваційні матеріали та фітнес-програми. Балерина Місті Коупленд, модель Жизель Бюндхен, Том Брейді, тенісист Енді Мюррей та чемпіон з плавання Майкл Фелпс – це лише деякі з тих, хто зробив свій однозначний вибір на користь цього бренду.

Run Ukraine – організатор найбільш масштабних бігових подій України. З 2010 року компанія провела більше 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів. Місія Run Ukraine – організовувати спортивно-масові заходи найвищого рівня та надихати людей займатися бігом. Компанія є організатором бігової ліги Run Ukraine Running League, що включає у себе шість заходів у п’яти містах України. Це: Nova Poshta Kyiv Half Marathon, Interpipe Dnipro Half Marathon, Grand Prix Lviv Half Marathon, Odesa Half Marathon, Wizz Air Kyiv City Marathon, Zaporizhstal Half Marathon.

Сайт компанії: runukraine.org