• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Титульний партнер
  • Офіційний водний партнер

Новини

20.06.2017

Учасники благодійного забігу в Одесі допоможуть придбати спортивний протез для ветерана АТО

25 червня в рамках другого міжнародного півмарафону ArcelorMittal Odesa Half Marathon 2017 відбудеться благодійний забіг “Переможці” на дистанції 2 км. Мета забігу – зібрати необхідну суму коштів на покупку спортивного протеза гомілки для одесита Миколи Полторака – ветерана АТО з ампутацією. Кожен, хто зареєструється на забіг, допоможе здійснити мрію Миколи, адже частина суми від стартових внесків буде спрямована на реалізацію благодійної ініціативи.

Під час бойових дій Микола Полторак був поранений; він втратив ногу. Після реабілітації герой не здався і навіть заснував власну справу. Розвиває екологічне господарство – пермакультури.

А ще Микола мріє повернутися в спорт – повноцінно бігати і тренуватися. Для того, щоб реалізувати мрію героя, протезисти підібрали для нього спеціальний біговій протез гомілки з легкої дугою, що дозволяє швидко долати як короткі, так і довгі дистанції.

Вартість протезу – 135 тис. 767 гривень. Його встановлять протезисти з одеського Центру протезно-ортопедичної допомоги “Теллус”.

Беру участь у проекті” Переможці” для того, щоб такі хлопці, як я, не комплексували, а впевнено йшли вперед. Можливість займатися спортом – важлива частина шляху повернення до повноцінного мирного життя“, – зазначив Микола Полторак.

Напередодні забігу в Одесі пройшла зарядка на підтримку героя з майбутніми учасниками старту, серед яких – Соломія Вітвіцька і її чоловік Влад Кочатков, генеральний продюсер Ukrainian Fashion Week Володимир Нечипорук, дизайнери Софія Русинович і Олена Даць, одеські студенти-волонтери, активісти і друзі проекту на візках – Олена Молдованова і Валентина Хоружа. Зареєструватися на благодійний забіг “Переможці” можна на офіційному сайті ArcelorMittal Odesa Half Marathon 2017 – odesahalfmarathon.org

Забіг присвячений однойменному мультимедійному проекту ТСН (телеканал “1+1”). Куратор проекту – ведуча Соломія Вітвіцька. Нагадуємо, забіг “Переможці” проходить в кожному заході бігової ліги Run Ukraine Running League 2017. Календар подій:

Контакти для ЗМІ:

Вікторія Веремієнко

моб.тел: +380 67 995 27 67

email: [email protected]

Дар’я Савченко

моб.тел: + 38067 209 57  54

email: [email protected]