• Офіційний хронометрист
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер
  • Партнер забігу 10 км

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

  1. Загальні положення

Сайт «https://runukraine.org/» (далі за текстом – «Сайт») належить Громадській організації «Бігова Україна», юридичній особі, яка зареєстрована і діє відповідно до законодавства України (далі – «RUN UKRAINE» або «Ми»).

RUN UKRAINE прагне підтримувати конфіденційність про Користувачів. RUN UKRAINE збирає певні типи інформації про Користувачів в рамках своєї діяльності. Ця Політика конфіденційності описує типи інформації, яку ми збираємо, що ми робимо з нею і як Ви можете виправити або змінити цю інформацію.

RUN UKRAINE з повагою відноситься до особистої (персональної) інформації всіх без винятку Користувачів Сайту, а також тих осіб, які користуються сервісами Сайту. Зважаючи на це, ми прагнемо захищати конфіденційність персональних даних (відомостей та сукупностей відомостей про фізичну особу, за допомогою яких користувач ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту для кожного Користувача.

Користуючись нашими сервісами, Користувач довіряє нам свою інформацію. Ми розуміємо, що це велика відповідальність, і докладаємо всіх зусиль, щоб захистити ваші дані.

Ми здійснюємо цю обробку виключно на умовах попередньої письмової згоди Користувачів. Правова основа для такої обробки – стаття 6, розділ 1, пункт “а” Загального регламенту ЄС щодо захисту даних. Винятком є випадок, в якому попереднє отримання згоди є неможливим з об’єктивних причин, а обробка даних дозволена законними приписами

В умовах реалізації вищевикладеного, RUN UKRAINE діє в рамках даної Політики конфіденційності та захисту персональних даних (далі – «Політика»), текст якої викладено нижче. Зокрема, Політика встановлює порядок обробки RUN UKRAINE персональних даних, види зібраних персональних даних та мету їх використання, взаємодія RUN UKRAINE з третіми особами, заходи безпеки, що застосовуються для захисту персональних даних.

На Сайті можуть бути посилання на веб-сайти, відмінні від нашого, і ці сайти можуть не слідувати тій же політиці конфіденційності, що і RUN UKRAINE. При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти поширюватися не буде, Ви повинні визначити їх політику конфіденційності, перш ніж використовувати їх інформацію або послуги.

У випадку виникнення питань щодо Політики конфіденційності та захисту персональних даних просимо звертатися за адресою електронної пошти: [email protected]

  1. Види оброблюваних персональних даних

RUN UKRAINE збирає лише ті персональні дані, які свідомо надані користувачем як суб’єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб’єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до мети їх обробки, зазначеної в цій Політиці.

При використанні Користувачем сервісів Сайту RUN UKRAINE здійснюється обробка таких даних користувача:

 

Звертаємо Вашу увагу, що RUN UKRAINE збирає мінімальний обсяг інформації, необхідний виключно для виконання запиту суб’єкта персональних даних.

На Сайті можна підписатися на безкоштовну розсилку новин. При підписці на розсилку новин нам передаються такі дані, як ім’я та адреса електронної пошти.

При підписці на розсилку новин зберігається IP-адреса, дата і час реєстрації. Збір цих даних необхідний для того, щоб відстежити згодом можливі факти зловживання електронною поштою підписника.

Персональні дані, зібрані під час реєстрації для розсилки новин, використовуються для:

– відправки нашої розсилки;

– інформування про зміни послуги розсилки;

– технічних змін послуги розсилки.

Ми не передаємо третім особам персональні дані, отримані за допомогою послуги розсилки. Користувачі послуги розсилки можуть в будь-який час відмовитися від отримання повідомлень.

RUN UKRAINE не збирає інформацію, щодо обробки якої законодавством встановлені певні вимоги, наприклад, інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках або засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

  1. Цілі обробки/використання персональних даних

Персональні дані використовуються з метою забезпечення надання сервісів Сайту, обміну інформацією / новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України, в тому числі, але не виключно «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних щодо органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів».

  1. Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються протягом терміну не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Після того, як суб’єкт персональних даних перестає бути Користувачем Сайту шляхом видалення облікового запису на Сайті, його персональні дані, автоматично видаляються.

  1. Використання файлів cookie

Cookie – це текстовий файл або файли, які містять невеликий обсяг інформації, які відправляються веб-браузером і зберігаються на пристрої користувача (наприклад, комп’ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт).

Файли cookie можуть бути постійними (зберігаються в комп’ютері до моменту видалення їх користувачем), або тимчасовими/сесійними (зберігаються тільки до закриття браузера).

Звертаємо увагу на наступне:

 

RUN UKRAINE піклується про своїх користувачів і намагається зробити користування Сайтом максимально комфортним, і для цього RUN UKRAINE необхідно, за допомогою файлів cookie, проаналізувати поведінку, уподобання та інтереси Користувача. Аналіз за допомогою файлів cookie допоможе RUN UKRAINE поліпшити взаємодію Користувача з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію Сервісу.

Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств та партнерів по суміжному бізнесу для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу.

Ми використовуємо файли cookie:

Якщо Користувач не погоджується з використанням файлів cookie або навмисно видаляє усі файли cookie зі свого веб-браузера, то при подальшому відвідуванні Сайту Користувачеві буде повторно запропоновано включення та використання файлів cookie.

Інформація про Користувачів, отримана з допомогою файлів cookie, не продається і не поширюється у відкритому доступі та є власністю RUN UKRAINE.

  1. Взаємодія Компанії з третіми особами щодо персональних даних

RUN UKRAINE не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб’єкта персональних даних, або у інших випадках, викладених у цій Політиці. RUN UKRAINE розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід’ємним частиною, у тому числі, особистих немайнових прав фізичної особи, і тому виконує всі можливі заходи для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми RUN UKRAINE.

 

  1. Конфіденційність активності суб’єкта персональних даних на Сайті

Відомості про поведінку на сайті користувачів, які проходять через мережу, або електронну пошту Користувача захищені відповідно до законодавства. Тобто, RUN UKRAINE жодним чином чи способом не порушує таємницю «активності» при використанні останнім сервісів Сайту.

  1. Захист персональних даних

RUN UKRAINE використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення.

RUN UKRAINE забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних та організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження. Однак, незважаючи на всі зусилля, RUN UKRAINE не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання RUN UKRAINE.

  1. Умови доступу до персональних даних

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди Користувача, наданого власником персональних даних на обробку таких даних, або відповідно до вимог закону.

Доступ Користувача до даних про себе здійснюється безкоштовно.

  1. Права суб’єкта персональних даних

Суб’єкт персональних даних має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

  1. знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мети їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;
  3. на доступ до своїх персональних даних;
  4. отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. пред’являти мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані оброблюються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. на захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.

Для оновлення, одержання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та відкликання згоди на обробку персональних даних, яке Вами надано RUN UKRAINE відповідно до цієї Політики, або у разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються RUN UKRAINE, будь ласка, звертайтеся в RUN UKRAINE: електронною поштою на [email protected]

 

  1. захист даних при використанні елементів соціальних мереж

У наш веб-сайт інтегровані елементи різних соціальних мереж, наприклад, Facebook, Youtube і Instagram.

Якщо користувач звертається до одного з наших веб-сайтів, в які інтегровані елементи соціальних мереж, то такий елемент забезпечує відображення вмісту з сервера відповідної соціальної мережі.

Якщо користувач переходить за посиланням, що веде до елементів соціальних мереж, в новому вікні браузера відкривається підсайт з такими елементами, що надає свій вміст особи, відповідальної за обробку даних. Звертаємо вашу увагу на те, що ми не управляємо веб-сайтами, на які посилаються елементи соціальних мереж. Тому заява про захист даних не поширюється на такі веб-сайти. Крім того, за вищезгаданим причин ми не несемо відповідальності за захист персональних даних при зверненні до таких сторінок.

Додаткова інформація про правила захисту даних інтегрованих елементів соціальних мереж доступна на наведених нижче веб-сторінках.

Facebook: https://ru-ru.facebook.com/policy.php

Youtube: https://www.google.ru/intl/ru/policies/privacy/

Instagram: https://www.instagram.com/about/legal/privacy/

  1. Зміни в Політиці

В цю Політику періодично і без попереднього повідомлення користувача про це можуть вноситися зміни і доповнення, в тому числі, при зміні вимог законодавства.

Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.