• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Титульний партнер
  • Офіційний водний партнер

Новини

06.04.2022

Команда Run Ukraine заснувала волонтерську організацію Batthelp

Команда Run Ukraine разом із українськими власниками бізнесу, топ-менеджерами, дизайнерами, фотографами, юристами та креаторами заснувала волонтерську організацію Batthelp.

Організація з’явилася у лютому 2022 року після початку загарбницької російсько-білоруської війни проти України. 

Основний напрямок роботи Batthelp — адресна допомога частинам Збройних сил України, закупка необхідної техніки та екіпірування, допомога у логістиці та адресна гуманітарна допомога. 

На своєму сайті команда регулярно публікує детальні звіти про виконану роботу: що зроблено та закуплено, скільки коштів зібрано та на що їх було витрачено.

 

“Нічого так не об’єднує, як спільна мета. Ми згрупувалися довкола наших друзів і рідних, які служать в ЗСУ. Досить швидко ми визначили для себе ключові напрямки і почали по них працювати. 

Для нас важливо, аби допомога доходила безпосередньо тим, кому вона необхідна. Екіпірування і техніка солдатам, гуманітарка — людям, які мають потребу. Щоб це не осідало і не губилось. Запитів і потреб багато“, — прокоментувала Вікторія Веремієнко, одна із засновниць Batthelp.

 

Кожен бажаючий може долучитися до волонтерського руху Batthelp в кількох напрямках: підтримати фінансово (доступні валютні поповнення з-за кордону), передати те, що команда наразі шукає, надати гуманітарну допомогу або допомогти із транспортом.

Долучайся, адже, разом ми — величезна сила і разом ми переможемо! 💙💛

 

Довідка:

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.

Batthelp — волонтерська організація, яка з’явилася у лютому 2022-го після початку російсько-білоруської загарбницької війни.