• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Титульний партнер
  • Офіційний водний партнер

Новини

09.06.2020

Олег Собчук пробіг перший півмарафон в житті в межах Kyiv Run

Фронтмен гурту SKAІ Олег Собчук пробіг свій перший півмарафон минулої суботи, 6 червня, в межах Kyiv Run — першого онлайн-забігу з серії DREAM RUNNING SERIES.

Вікенд 6–7 червня став найбільш біговим вікендом у 2020 році, адже цими вихідними відбувся перший онлайн-забіг мрії Kyiv Run від Run Ukraine, і 743 бігуни в різних куточках України долали свої кілометри за Київ. Частина команди Run Ukraine також взяла участь у масштабному дистанційному спортивному флешмобі й бігла у парковій зоні ВДНГ. До команди приєднався і фронтмен гурту SKAІ Олег Собчук.

 

Останні декілька тижнів Олег активно тренувався й готувався до першого півмарафону у своєму житті, а оскільки масових офлайнових забігів наразі немає, для власного рекорду співак обрав онлайн-забіг Kyiv Run з бігової серії DREAM RUNNING SERIES.

Під час прямої трансляції з забігу на власній сторінці в Instagram Олег зізнався, що раніше був на ВДНГ лише у ролі співака й учасника музичних фестивалів, а тепер відкрив цю прекрасну паркову зону для себе по-новому. Співак подолав перший півмарафон за 02:19:54.

 

«Те, що рік тому здавалось просто нереальним і божевільним — подолано. І це не просто якісь там кілометри і просто відстань, це своєрідний психологічний і, якщо хочете, психофізіологічний бар’єр, який просто необхідно долати і ламати щороку як мінімум де тільки можна. Для чого? Для того, щоб знати, на що ти здатен, для того, щоб стати кращим і досягти своєї мети», — так поділився враженнями від Kyiv Run на власній сторінці в Instagram Олег Собчук.

 

Співак на власному досвіді показав, як треба йти назустріч своїй мрії й досягати мети незважаючи на перешкоди й обставини. Випробувати себе на дистанції 10 км і 21.0975 км у межах DREAM RUNNING SERIES можна ще 9 разів:

Нагадуємо, DREAM RUNNING SERIES — це серія з десяти онлайн-забігів, присвячених біговим столицям світу, завдяки якій можна вхопити мрію за хвіст, пробігти 10 км або 21.0975 км за місто своєї мрії й отримати красуню-медаль на згадку про власні досягнення.

Також Run Ukraine розробила бігові онлайн-челенджі:

 

Зареєструйся на онлайн-забіг або біговий челендж і стань частиною Run Ukraine — наймасштабнішого бігового ком’юніті в Україні.