• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Титульний партнер
  • Офіційний водний партнер

Новини

23.12.2020

ТОП-5 подарунків для бігуна на новорічні свята

 

До Нового Року залишились лічені дні, а ти ще й досі у пошуках подарунків? Ми у Run Ukraine підготували підбірку з 5 ідей, які точно сподобаються будь-якому бігуну або просто любителю спорту.

 

1. Реєстрація на будь-який забіг Run Ukraine у 2021 році.

Ціль, яка мотивує до регулярних занять, – дуже класний подарунок. Тим паче, якщо подарунок – це емоція, яку запам’ятають надовго. Календар заходів Run Ukraine розпочинається з червня, тож у країни буде час на скасування карантинних обмежень, а у отримувача подарунку – час підготуватися. 

Наша команда допоможе перевірити, чи є у людини, для якої готується сюрприз, реєстрація. Ми оформимо красиву пластикову картку-сертифікат та відправимо її Новою Поштою за адресою, яку ви вкажете.

Термін відправки: 2 робочі дні

Вартість: 550-3000 грн

 

 

 

2. Одяг та аксесуари  з логотипами улюбленого бренду.

Спеціально до Зимових свят ми підготували обмежену колекцію мерчу з логотипом Бігової Ліги Українських Мейджорів. Це:

— зимова повсякденна шапка
— біговий баф (теплий)
— біговий баф літній
— футболка фінішера Ліги 2020.

Ми допоможемо зібрати подарунковий бокс з цих або будь-яких інших позицій магазину або святково запакуємо кожну одиницю окремо. Це класний подарунок другу/подрузі або колезі від Таємного Санти.

Термін відправки: 2 робочі дні

Вартість: 180-350 грн

 

 

 

3. Ексклюзивна гірлянда з біговими фото

WOW-подарунок для людини, якій дуже важко підібрати подарунок. Тут не треба гадати з розміром, дізнаватися, чи є реєстрація, або переживати, що хтось інший купить подібну річ у магазині.  Все, що вам потрібно, – знати, що людина бігає або брала участь у заходах Run Ukraine (починаючи з 2016-го року). Ми знайдемо її фотографії, узгодимо з тобою і надрукуємо до 10 полароїдних фото на новорічній гірлянді. Якщо бажаєш, зможеш додати будь-яке інше фото до цієї стрічки.  Ми подбаємо про те, щоб не можна було замовити дві гірлянди для однієї людини, тож твій подарунок точно буде ЕКСКЛЮЗИВНИМ і викличе багато емоцій у твоєї близької людини.  

Термін відправки: 3-4 робочі дні

Вартість: 500 грн

 

 

4. Сеанс масажу

Масаж – це найкращий подарунок для себе, а ще для батьків, братів/сестер, їхніх других половинок.  Ми часто бажаємо здоров’я, і ось тут окрім «побажань» ти можеш зробити реальний вклад у здоров’я найближчих. Для бігунів також дуже актуально, адже під час регулярних занять м’язи отримують велике навантаження, і необхідно їх розслабляти. У наших партнерів «Масажного патрулю Інни Катуніної» можна замовити подарункові сертифікати на 1 сеанс або ж подарувати серію з кількох масажів.

Актуально лише у Києві. Замовляти можна за посиланням.

 

 

5. Тестове дослідження

Завершуємо нашу підбірку новорічних подарунків для «біганутих» найдорожчим, але дуже актуальним лотом – функціональним тестуванням в «Твоя Лабораторія». Це комплексне дослідження організму, під час якого професійні спеціалісти визначать пульсові зони організму, як він реагує на навантаження та як швидко відновлюється. Це точно потрібно тим, хто починає готуватись на 42 км, і рекомендовано усім, хто регулярно бігає більше 10 км.