• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Титульний партнер
  • Офіційний водний партнер

Новини

14.04.2022

Твій особистий оберіг: презентація унікальної медалі RUN WITH UKRAINE

Благодійний забіг RUN WITH UKRAINE — незвичний, але дуже важливий проєкт для нас. Наша головна мета — допомогти народу України та її захисникам, підтримати кожного українця, об’єднати бігове ком’юніті та небайдужих людей по всьому світу, щоб разом якнайшвидше зупинити війну. 

Тому медалі RUN WITH UKRAINE також будуть незвичними та дуже символічними. 

 

Це не буде традиційна медаль зі стрічкою, яку ти повісиш на видному місці. Це буде медаль, яку ти зробиш своїми руками, тож вона стане дійсно унікальною у твоїй колекції.

Кожен фінішер забігу RUN WITH UKRAINE отримає особливу медаль-орігамі у формі Лелеки.

 

Лелека — один із символів України. Цей птах — символ вірності та щастя, добробуту та сімейного благополуччя, символ миру та любові до Батьківщини. Він є своєрідним оберегом України, тому ми вирішили саме лелеку зробити символом нашого благодійного забігу RUN WITH UKRAINE.

 

Орігамі — стародавнє мистецтво складання фігурок із паперу, тож ти самостійно зможеш зробити особистий символ, який стане твоїм символічним оберегом та нагадуванням про твій внесок у нашу перемогу! Адже внесок кожного з нас — надзвичайно важливий! 

До того ж ти можеш долучити дітей до складання своєї медалі і ви разом створите оберіг від усіх негараздів! 

 

Разом з медаллю ти отримаєш відео-інструкцію, тож складання лелеки стане захопливою грою (макет медалі з інструкцією буде завантажено до особистого кабінету протягом тижня після того, як учасник відправить свої результати нам на пошту [email protected]). Тому, хто вже надіслав нам результати, медаль буде завантажено до особистого кабінету найближчим часом.

 

Сподіваємося, що така особлива медаль додасть тобі запалу та сил і стане винятковою для тебе. Тож обирай свою дистанцію та реєструйся!

Зареєструватися

 

Також ти можеш зробити додатковий благодійний внесок, придбавши спеціальний сертифікат у нашому магазині:

Зробити благодійний внесок

 

Нагадуємо, що 70% від суми кожного внеску буде передано на допомогу Збройним Силам України (через Благодійний фонд Сергія Притули), а також у фонд Маші Єфросиніної.

 

Допоможемо разом! Пробіжимо 6993 км заради України разом! 💙💛

#runwithukraine