• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Титульний партнер
  • Офіційний водний партнер

Новини

04.04.2020

Як живе і тренується на карантині Тетяна Воротіліна

Відсутність соціального життя під час карантину може негативно вплинути на психічний стан і настрій. Аби цього не сталося, спілкуйся онлайн зі своїми друзями та колегами, відводь час на саморозвиток і фізичні навантаження.

А ми тим часом будемо розказувати тобі, як живуть і тренуються на карантині бігуни та лідери думок.

І сьогодні героїня нашої нової рубрики — спортсменка-кіборг, рекордсменка України, яка пробігла марафон на протезі, Тетяна Воротіліна.

— Як змінився твій розпорядок дня з початком карантину?

— Перший тиждень карантину я дуже активно працювала, бо мала багато задач, котрі давно хотiла зробити, але не встигала. Наприклад нарешті розпочала знімати відео-тренування. Протягом другого тижня продуктивність зменшилась, два дні я взагалі нічого корисного не робила, окрім ранкового тренування, танців і масажу. Зараз продуктивність повернулася, я отримую величезне задоволення, коли роблю свою справу. На квітень запланувала розвинути власні соцмережі, публікувати там відео тренувань і реабілітації. Навіть зареєструвалась у Tik-Tok і планую контент для нього. Паралельно я проводжу тренування онлайн і маю декількох учнів. Також хочу за цей рiк прочитати 50 книжок!

— Чи продовжуєш тренування? Які вправи робиш вдома?

— О, так! Щодня роблю розминку, розвиваю пластичність, вивчаю танцювальні елементи. Також декілька разів на тиждень бігаю, тричi на тиждень силові тренування та граю в теніс. 

— Перше, що ти зробиш після відміни карантину?

— Піду обійматись з друзями! Більш за все не вистачає саме обіймів.

— Куди б ти поїхала прямо зараз, якби це було можливо?

— До свого коханого. Наразі ми в різних країнах, і це дуже непросто.

— Твій ідеальний сніданок — це…

— На свiтанку при свічах перед величезним вікном з видом на море + чашка фруктового чаю або мате + сирники і ягоди.