• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Титульний партнер
  • Офіційний водний партнер

Новини

19.07.2022

Всі події Бігової Ліги Українських Мейджорів 2022 перенесено

Любі учасники та друзі, на жаль, всі заходи Бігової Ліги Українських Мейджорів 2022 від Run Ukraine перенесено на невизначений термін через війну, яку 24 лютого 2022 року росія розпочала проти України.

У сезоні 2022 року в рамках Ліги було заплановано п’ять масштабних бігових стартів: 

 

Просимо звернути увагу, що усі заходи переносяться, а не скасовуються. Усі придбані реєстрації будуть дійсними на нові дати, також будуть доступні опції, якщо ці дати вам не підійдуть. Також всі покупки, зроблені в рамках подій, зберігаються за учасниками.

Детальна процедура щодо майбутніх варіантів участі у заходах Ліги, отримання замовлень, перенесення реєстрацій та інше, буде визначена після нашої перемоги, про що ми додатково вас проінформуємо. Ми з нетерпінням чекаємо на цю мить, як і кожен з вас.

 

Але наразі в нашій країні введено військовий стан (відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні”), що є обставиною непереборної сили, і в період дії якого неможливо виконати зобов’язання щодо організації заходів. 

Торгово-Промислова Палата України підтверджує, що зазначені обставини з 24 лютого 2022 року до їх офіційного закінчення, є надзвичайними, невідворотними та об’єктивними обставинами для суб’єктів господарської діяльності та/або фізичних осіб по договору, окремим податковим та/чи іншим зобов’язанням/обов’язком, виконання яких/-го настало згідно з умовами договору, контракту, угоди, законодавчих чи інших нормативних актів і виконання відповідно яких/-го стало неможливим у встановлений термін внаслідок настання таких форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили). Торгово-промислова палата України, враховуючи надзвичайно складну ситуацію, з якою зіткнулась наша країна, ухвалила рішення спростити процедуру засвідчення форс-мажорних обставин.

 

Зараз у нас одне завдання — разом перемогти ворога. Тож ми робитимемо все, щоб пришвидшити нашу перемогу. 

Бережіть себе та близьких, допомагайте і підтримуйте один одного, та вірте в ЗСУ!

Віримо в наші сили, переможемо разом💙💛